Ключови играчи се разделиха с ЦСКА 1948

Алекс Колев, Ангел Бастунов и Ангел Лясков не подписаха нови договори

20.06.2023 | 14:42 Редактор: Искра Ангелова
Ключови играчи се разделиха с ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 се раздели с нападателя Александър Колев, обявиха от клуба. Той изигра 37 шампионатни мача с екипа на "червените", в които реализира 11 гола. В турнира за Купата на България Колев има 5 двубоя като се разписа веднъж при победата над Берое с 2:0. Футболистът добави и 3 асистенции.

"Всички в ЦСКА 1948 благодарим на Алекс Колев за себераздаването и за професионализма му. Успех и до нови срещи!", се казва в съобщението на отбора.

Междувременно стана ясно, че и Ангел Бастунов няма да продължи кариерата си в клуба. Tова стана ясно от негова публикация в Instagram, чрез която се сбогува с клуба.

Бастунов бе сред ключовите играчи на "червените" през есенния полусезон, но през пролетта изгуби титулярното си място и играеше предимно за дублиращия отбор. През изминалия сезон 24-годишният футболист записа 23 мача в Първа лига, в които се отчете с три гола и две асистенции, припомня gol.bg.

Ангел Бастунов пристигна в ЦСКА 1948 със свободен трансфер от "Кариана" (Ерден). Оттогава насам той записа 83 мача във всички турнири за представителния тим на "червените", както и 15 двубоя за дубъла.

Припомняме ви, че ЦСКА 1948 се раздели и с Ангел Лясков.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нико
преди 10 месеца
И къде отидоха тиа играчи? Може би в Лудогорец? Сигнализирай за неуместен коментар