Сираков избухна: Аз съм собственик на "Левски", да си го набият в главите

Изказването му идва след конфликта с организираните фенове от сдружение "Левски на левскарите"

12.04.2023 | 16:09 Редактор: Вяра Димова

Хубаво е, че днес изплюха камъчето - да депозирам акциите в клуба и любимците на цяла синя България да започнат да управляват с десетте процента, подарени им. Е, няма да стане това. И да знаят, че вече не съм пазител на акциите, аз съм мажоритарният собственик на "Левски", да си го набият в главите, да го преглътнат. Ако не могат да го преглътнат, някой да ги чукне по гърба. Това обяви собственикът на "Левски" Наско Сираков относно конфликта си с организираните фенове от сдружение "Левски на левскарите".

"Изведнъж генералният спонсор стана лош. Защо? Защото подкрепят Наско Сираков. Хубаво е те да се махнат, да стане същото безвремие, каквото беше първата година. Наско Сираков, както е и в момента, да не може да спи, да му писне", допълни Сираков.

Относно сдружението, Сираков каза: "Това е положението. Като не си платя членския внос за тази година, ще отпадна от "Левски на левскарите", а нямам никакво намерение да го плащам. Не мога да бъда в сдружения, които открито от шест месеца се обявяват срещу мен. Това е провален проект".

Вижте повече в репортажа.

Снимка: lap.bg