Стоилов: След като е ясна сумата ни към НАП, ще мислим за решение

Треньорът на "Левски" заяви, че очаква пълен стадион в Пазарджик

04.03.2023 | 15:35 Редактор: Вяра Димова
Стоилов: След като е ясна сумата ни към НАП, ще мислим за решение

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви, че очаква от футболистите си да покажат максимума от възможностите си при гостуването на "Хебър" в Пазарджик в неделя от 22-ия кръг на футболната Първа лига.

"Където и да гостува "Левски", винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно е, че не сме печелили от дълго време. Нормално е утре да имаме голямо желание и амбиция да спечелим. Хебър е отбор, който също се бори и футболистите трябва да знаят, че победи не се постигат лесно. Очаквам първо пълен стадион, футболен празник и моите футболисти да играят на максимума на способностите си", коментира Стоилов на пресконференция преди двубоя.

Той добави, че най-важното е, че привържениците на отбора са на стадиона: "Трябва да се намират правилните решения за "Левски". Надявам се всичко да се случи за доброто на "Левски". Също така е важно, след като вече официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се мисли за решаването на проблемите. Докато работим тук е важно да се казват проблемите. Надявам се всичко да върви в полза на "Левски", но никак не е приятно, когато има напрежение", каза още Стоилов.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: lap.bg