Целта пред "Левски" е да спечели всички мачове до края на първенството

Цанко Цветанов говори пред медиите при заминаването на "сините" за Дубай

02.01.2023 | 14:40 Редактор: Тодор Петров
Целта пред

Помощник-треньорът на "Левски" Цанко Цветанов говори пред медиите при заминаването на "сините" за Дубай, където тимът ще проведе подготвителния си лагер преди втората част от сезона.

Заминаваме на подготовка с благодарност към ръководството, че осигури този лагер, защото Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един тренировъчен ден", започна Цветанов.

"На този етап има двама нови, засега са те. Това са играчите, с които ще започнем подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, засега нямаме продаден играч. Не мога да кажа дали се налага да продаваме. Ако се налага, ръководството ще вземе най-доброто решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат", каза още той, цитиран от gol.bg

"Лично аз очаквам, тъй като бяхме най-младият отбор и продължаваме да сме - надявам се, че всички тези млади футболисти ще направят крачка напред в развитието си и ще стават все по-добри. Нормално е да не сме доволни от последните резултати. Не завършихме по най-добрия начин годината затова се надявам да започнем по най-добрия начин новата. Мечтата ми е "Левски" да спечели всички мачове до края на първенството", добави помощникът на Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
Армеец
преди 1 година
Този е спал на течение и на мокри вестници победа през крив макарон ще гледате може само Спартак да биете до Петровден. Сигнализирай за неуместен коментар