Резил за "Левски" срещу "Спартак" (Варна), не успя да бие дори последния в класирането

Варненската публика видя 4 гола при зрелищно 2:2

06.11.2022 | 16:53 Редактор: Ирена Бакърджиева

Кризата в "Левски" се задълбочава, след като "сините" записаха шести пореден мач без победа в efbet Лига.

Хората на Станимир Стоилов този път не успяха да надделеят над последния в класирането "Спартак" (Варна) и срещата от 17-ия кръг на първенството завърши 2:2.

Така 26-кратният шампион на България спечели едва 5 точки в последните си 6 двубоя и се смъкна до 7-мо място в класирането с 29 т., колкото имат още "Черно море" и "Славия". "Спартак" записа трето поредно равенство, събра 8 пункта, но продължава да е на последната 16-та позиция.   

На стадион "Спартак" "Левски" поведе в 25-ата минута чрез Филип Кръстев, но в 48-ата негово нескопосано изчистване доведе до попадението на Ивайло Климентов за 1:1.

Националът бързо се реваншира и се разписа за втори път само 180 секунди по-късно, за да даде отново преднина на столичани. Но в 66-ата минута двама бивши футболисти на "Левски" бяха в основата за второто изравняване на резултата в двубоя. Здравко Димитров центрира от фаул и Пламен Димов с глава вкара за крайното 2:2!

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg


1
2 rate up comment rate down comment 0
СЛАВИСТ
преди 1 година
Що да е резил, цял сезон нямат един изигран мач с изключение срещу умрелата Чорба. Толкова си могат а на съдията, че не свири фаул в последните минути.... Сигнализирай за неуместен коментар