Стоилов: Напредваме във всяко естество, с общи усилия ще вървим напред

"Допуснахме други неща да излязат извън контрол", каза треньорът на "Левски"

05.11.2022 | 13:15 Редактор: Ирена Бакърджиева

Поредната левскарска среща се състоя в зала 4 на Фестивален комплекс "Варна", съобщиха от лагера на "Левски". На нея присъстваха изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и старши треньорът Станимир Стоилов. С привържениците от Варна и региона бяха разисквани актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба и сдружението "Левски на левскарите".

"Сините" публикуваха част от встъпителните изказвания на Иво Ивков и Станимир Стоилов на официалния си уебсайт.

"Вече имахме една среща във Варна. Знам и виждам какъв огромен интерес има от присъствието на мачовете. Знам също така, че основните въпроси винаги, които вълнуват нас, левскарите, са какво се случва с отбора на терена и основно за футбола. На моменти през годините се бяхме концентрирали върху това дали ще се случи нещо на терена, или не", коментира Стоилов.

"Допуснахме други неща да излязат извън контрол и сега се надявам с общи усилия да вървим всички напред. Имахме и добри, и лоши моменти от последната среща досега, но се радвам, че отново сме във Варна. Онзи ден отново видях препълнен сектор. Днес споделих, че трябваше да отворят и другия сектор, за видят какво е публика и да подкрепя отбора си. Също съм доволен и щастлив, че имаме взаимно разбирателство и подкрепата. Напредваме във всяко естество", добави той.

Снимка: Lap.bg