"Левски" няма да се откаже от публиката на мача срещу "Ботев", грози ли ги глоба?

Очаква се във вторник Апелативната комисия към БФС да се самосезира и да намали наказанието на "сините"

24.09.2022 | 08:38 Редактор: Ирена Бакърджиева

Мачът между "Левски" и "Ботев" (Пловдив) със сигурност ще се играе пред фенове, твърди "Мач Телеграф", който е направил мащабно разследване по въпроса. Очакванията са, че във вторник Апелативната комисия към БФС ще се самосезира и ще намали драстичното наказание на "сините". 

Припомняме, че Дисциплинарната комисия наказа "Левски" с мач без публика заради провиненията на агитката в дербито с ЦСКА. От "Герена" пък реагираха мигновено и призоваха привържениците си да напълнят стадион "Георги Аспарухов" за мача с "Ботев", въпреки наказанието. Отделно "сините" поставиха и много въпросителни около "40-годишното си приятелство с президента на футболната централа Борислав Михайлов".

48 часа след тези събития е ясно със сигурност, че по един или друг начин на стадиона ще има фенове на "Левски". Най-вероятно Апелативната комисия ще затвори само сектор 5 на "Герена", където принципно се настаняват феновете от "Ултрас Левски". Възможно е и целият сектор "А" да бъде затворен за мача, защото именно от там е полетяла пиратката, която уцели масажиста на ЦСКА. Секторите "Б", "В" и "Г" обаче ще останат отворени за феновете.

Четете повече в gol.bg.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК