Лукас Ахтерберг дебютира на SENSHI с впечатляващ нокаут

Двубоят се проведе по правилата на KWU Full Contact в кат. до 95 кг.

10.09.2022 | 22:45 Редактор: Искра Ангелова
Лукас Ахтерберг дебютира на SENSHI с впечатляващ нокаут

Лукас Ахтерберг от Германия дебютира в международната бойна верига SENSHI с рядко красив нокаут. Дебютантът от Германия победи французина Антъни Лерой чрез нокаут в първия рунд на деветата битка от картата на SENSHI 13.

Двубоят се проведе по правилата на KWU Full Contact в кат. до 95 кг., а рефер на мача бе К-1 легендата и трикратен шампион в тежка категория Петер Артс.

Ахтерберг влезе в срещата изключително настървено и това му донесе светкавична победа. Дебютантът от Германия се възползва чудесно от предимството си в разтега и височината и държеше дистанция от съперника си. Тогава от изневиделица Лукас пласира блестящо летящо коляно в главата на по-ниския си опонент, който не успя да се съвземе от тежкото попадение и срещата приключи още в първия рунд.

Двамата състезатели получиха специалните си награда от четирикратния шампион на К-1 в тежка категория Семи Шилт.

13-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Четете повече по темата в boec.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК