Любо Пенев захапа Кръстаич заради Чочев: Моето виждане се различава от неговото

"Сърбинът направи доста промени в състава, но пренебрегна голмайстора в Първа лига", заяви той

08.09.2022 | 16:10 Редактор: Теодора Патронова

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев не е доволен от избора на футболисти на националния селекционер Младен Кръстаич за предстоящите два мача от Лигата на нациите срещу Гибралтар и Република Северна Македония.

Сърбинът направи доста промени в състава, повика куп млади играчи, но пренебрегна голмайстора в Първа лига - Ивайло Чочев, от ЦСКА 1948.

"Той е старши треньорът на националния отбор, не аз. Моето виждане се различава много от това на Кръстаич", заяви Пенев на брифинг.

"Аз си гледам моя отбор. Той гледа националния. Все ми се струва, че е редно да се викат футболисти, които са във форма", допълни той.

"Не резерви или такива, които играят малко минути. Смело мога да кажа, че в момента Ивайло Чочев е най-добрият футболист в българското първенство. Дани Наумов е най-добрият български вратар в първенството. Не знам какви са идеите и плановете. Моята група за едни такива мачове би била коренно различна. Най-добрите трябва да се викнат, без значение от кой отбор и да се разчита на тях в тези два мача", каза още Пенев.

"Ботев" не е в лоша форма, малко и късметът им изневери. Но това е отбор, който има възможности и позицията в класирането, в която се намира в момента, не му приляга. Отборът ще отиде в коренно различна позиция. Изправяме се срещу сериозен и силен съперник. В никакъв случай няма да има подценяваме. Има много мачове да се изиграят. Не подценяваме нито един отбор", коментира той.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК