Любо Пенев: Фенове отклониха вниманието от некадърно управление на ЦСКА

Тази загуба няма да окаже лошо влияние върху нас, каза треньорът на ЦСКА 1948

30.08.2022 | 07:25 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев коментира освиркванията, които получи по свой адрес при загубата от ЦСКА, като нарече обиждащите го "хора, които изнесоха някакво представление, с което да отклонят вниманието от грешното и некадърно управление на ръководство".

"Концентрирам се само върху спортно-техническата част. Не искам да коментирам ситуацията по трибуните, но такова нещо се очакваше. Имаше хора, които изнесоха някакво представление, с което да отклонят вниманието от грешното и некадърно управление на ръководство на този клуб. Това не са феновете, които има този отбор. Повече няма какво да коментирам", заяви Пенев.

"Допуснахме някои грешки и се стигна до обрата. Но като цяло играхме много добре. Просто имаше моменти и при 0:0, и при 0:1, при които да вкараме и да решим мача. Не хваля играчите излишно, мисля, че това е начинът, по който трябва да се представяме. Противникът реагира, когато изоставаше в резултата, това е нормално. Тази загуба няма да окаже лошо влияние върху нас. Продължаваме да работим по абсолютно същия начин", каза още треньорът.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК