Саша Илич обеща агресивен ЦСКА за решителния мач срещу "Базел"

Надявам се да издържим физически, да имаме и малко късмет, сподели треньорът на ЦСКА

25.08.2022 | 07:52 Редактор: Тодор Петров
Саша Илич обеща агресивен ЦСКА за решителния мач срещу

Треньорът на ЦСКА Саша Илич вярва, че играчите ще дадат максимума от възможностите си и ще направят всичко по силите си да отстранят "Базел" в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Червените" имат аванс от 1:0 след първия мач в София преди седмица.

"Мачът ще бъде коренно различен в сравнение с този преди седмица в София. "Базел" играе пред своите фенове. Всички са наясно какво ни чака. Бисмарк и Митков са контузени, всички останали са здрави", каза той.

"Всички играчи, които са тук, са готови за мача. Надявам се да издържим физически, да имаме и малко късмет. Очаквам агресивен "Базел", очаквам подобаващ отговор на тази агресия от моите играчи", сподели още Илич.

Треньорът на ЦСКА не иска да коментира съдията: Надявам се главните действащи лица да са футболистите на двата отбора, а не съдията. 

"Мога да обещая само, че моите играчи ще дадат максимума от възможностите си, само така имаме шансове да отстраним "Базел", коментира Саша Илич на пресконференцията си преди мача, пише gol.bg.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК