Преди реванша с "Базел" от ЦСКА са категорични: Не трябва да правим глупости

Ще се раздадем на макс, ще се постараем да спечелим, каза Иван Турицов

24.08.2022 | 12:30 Редактор: Елеонора Танева

ЦСКА тръгна за Базел с група от 23 футболисти. На линия вече е младокът Станислав Шопов, докато нидерландецът Брадли де Нойер пропуска реванша заради наказание.

Начело на армейската делегация са легендите Петър Жеков, Димитър Якимов и Георги Велинов, които редовно подкрепят отбора при гостуванията в Европа.

"Мисля, че ще отпътуваме в добро настроение. Трябва да играем умно, защото победихме в първия мач, не трябва да правим глупости. Ще е труден мач, не трябва да допускаме грешки... Ще сме гости, трудно ще е, "Базел" ще иска да продължи пред своята публика. Ще се раздадем на макс, не мога да обещая на феновете, че ще спечелим или ще продължим, но ще се постараем да го направим", каза преди отпътуването защитникът Иван Турицов.

Довечера в 19:30 часа местно време тимът ще направи своята официална тренировка на стадион "Санкт Якоб Парк". Преди това, в 18:45 часа, наставникът Саша Илич ще бъде на разположение на швейцарските и български медии на традиционната пресконференция.

ЦСКА ще разчита и на подкрепата на феновете от трибуните. Тези, които все още не са се сдобили с билет за двубоя, ще могат да го направят в деня на мача. Домакините ще отворят каса в сектора за гостуващата публика, с вход "Е- 4", блокове B1 и B2.

Пропуските ще се продават в четвъртък от 17:00 до 19:00 часа местно време с цена 10 швейцарски франка, като плащането ще може да бъде извършвано само в тази валута.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК