Гриша Ганчев отчете грешки: Ние не работихме за хората, които обичат клуба истински

Бизнесменът бе категоричен, че ЦСКА ще стане шампион само по честен начин

24.05.2022 | 21:55 Редактор: Теодора Патронова

От ЦСКА публикуваха кратко видео със собственика на клуба Гриша Ганчев, в което той отговаря на част от въпросите, зададени от "червените" фенове. Бизнесменът бе категоричен , че ЦСКА ще стане шампион само по честен начин.

"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински. Не само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба", изтъкна той.

"Винаги са били съгласувани всички играчи с треньорите. На всеки един треньор сме му казали "Тези и тези са опциите, избери си - това ни е по джоба", каза бизнесменът.

"Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена вече. Ако можем по спортен път и по честен начин, без да пробиваме играчи на други отбори и без да купуваме цели отбори", подчерта Гриша Ганчев.

"Искам да си станем по нормалния начин шампиони и ние ще си станем. Сигурен съм. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не бъдеш възнаграден", разясни той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
1 rate up comment rate down comment 0
milan_773
преди 1 месец
Гриша вече никой не ти вярва.Ти проигра доверието на хиляди хора.ЦСКА трябва да е шампион на всяка цена.С играйкане не става. Сигнализирай за неуместен коментар