Братът на Камата: "Червена" България се срамува преди финала с "Левски"

По-хубаво във В група, но с пълен стадион и армейски дух, отколкото това унижение, написа Цанко Стоичков

02.05.2022 | 11:51 Редактор: Елеонора Танева
Братът на Камата:

Братът на легендата на ЦСКА и акционер в ЦСКА – Христо Стоичков – Цанко, се изказа много остро относно обстановката в клуба след тежкото поражение с 0:5 от "Лудогорец" в Разград.

"Армейци, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същия бездушен начин и във финала срещу "Левски", за да завършим сезона по план на г-н Заможния и ко. Излиза Мистър Алън и ми казва: "Нямам състав и дълбочина", ми то Младенов същото говореше, докато Алън беше баш Директор и Съветник на Дани и татко му… Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло.

Червена България се срамува няколко дни преди финала с "Левски"… Да треперим от поредната подигравка. Да приключва тази поредна скапана година, да излиза Ганчев да каже занимава ли му се, държат ли го насила с едни папки в прокуратурата на трупчета и да се знае.

По-хубаво във В група, но с пълен стадион и армейски дух, отколкото това унижение спрямо клуб, ценности и история", категоричен бе Цанко Стоичков във Facebook, цитиран от  "Тема спорт".

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК