Почетино проговори за бъдещето си в ПСЖ: Шампионската лига не се печели всеки ден

"Очакванията и желанието са винаги да сме по-добри и това желание за реванш е у нас", заяви треньорът на парижани

19.04.2022 | 17:55 Редактор: Искра Ангелова
Почетино проговори за бъдещето си в ПСЖ: Шампионската лига не се печели всеки ден

Треньорът на "Пари Сен Жермен" Маурисио Почетино припомни, че му остава една година договор с клуба. Аржентинският специалист бе попитан във вторник на пресконференция дали ще напусне отбора след края на сезона.

Той изкара много противоречив сезон начело на тима, но смята все пак да го завърши с шампионска титла, която може да бъде спечелена още в сряда при успех над "Анже".

"Остава ми още една година договор, така че логично това не е въпрос на желание, а на договорка", заяви Почетино, който се надява да продължи мисията си.

"Очакванията и желанието са винаги да сме по-добри и това желание за реванш е у нас", добави аржентинецът, цитиран от gol.bg.

"Равносметката на сезона ще я направим, когато изпълним целта си", подчерта той. "Една от основните цели на отбора бе да спечели Шампионската лига и е огромно разочарование, че не успяхме. Но този трофей не се печели всеки ден", припомни треньорът.

"Сезонът не е приключил, не сме изпълнили още целта си да станем шампиони. Когато го направим, ще седнем всички заедно да си представим бъдещето на клуба", завърши аржентинецът. Той добави, че спортното ръководство работи за следващия сезон. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК