Мбапе: Възможно ли е да остана в ПСЖ? Разбира се

"Намирам се в страхотен момент и съм в много добър отбор", заяви той

04.04.2022 | 18:00 Редактор: Искра Ангелова
Мбапе: Възможно ли е да остана в ПСЖ? Разбира се

Килиан Мбапе вкара два гола и направи три асистенции при разгромната победа на "Пари Сен Жермен" с 5:1 срещу "Лориен" от 30-ия кръг на Лига 1. След мача той хвърли малка бомба относно бъдещето си, след като не изключи възможността да поднови своя договор с парижани.

"Намирам се в страхотен момент и съм в много добър отбор. Успяхме да се насладим и да се раздадем. Щастливи сме, защото сме все по-близо до спечелването на десетата титла, а ние искаме да зарадваме привържениците и клуба. Радваме се за това. Виждаме се всеки ден, повече от семейство сме, така че трябва да го направим за нашето семейство, нашите поддръжници. Имаме възможността да спечелим десета титла в Лига 1, не се случва всеки ден, дори и ПСЖ да е голям клуб", сподели Мбапе.

"Освиркванията в мача срещу "Лориен"? Много по-приемливи са, защото феновете имат право да са щастливи. Срещу "Бордо" те освиркваха някои играчи, а ние губим като отбор, нямаше нужда привържениците да насочват гнева си само към конкретни играчи. Срещу "Лориен" феновете освиркваха всички футболисти. Те не се фокусираха върху някои конкретно. Така е разбираемо", добави той, цитиран от "Тема спорт".

"200-те гола на Кавани? Амбициран съм да подобря това постижение, но няма как да сторя това до края на сезона. Следващата година? Кой знае. Не съм направил избора си за следващата година. Не съм взел все още решението си. Мисля, защото има нови елементи. Не искам да сбъркам. Мога да разбера, че е малко късно за привържениците, защото говорим за това всеки ден. Но ако бях решил, щях да го кажа. Това е личен избор. Не съм длъжен да отговарям на никого", продължи звездата на парижани.

"Възможно ли е да остана в ПСЖ? Да, разбира се", завърши Килиан Мбапе.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК