Мбапе ще остане в ПСЖ, но при четири условия

Футболистът иска те да бъдат изпълнени, за да не смени клубната си принадлежност през лятото

20.02.2022 | 12:23 Редактор: Теодора Патронова
Мбапе ще остане в ПСЖ, но при четири условия

Мегазвездата на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе е поставил четири условия, за да остане на "Парк де Пренс". 23-годишният нападател, който от месеци е свързван с подсилване на "Реал Мадрид", дори вече ги е обявил пред ръководството на парижани, твърди авторитетното френско издание "Екип". Той иска условията му да бъдат изпълнени, за да не смени клубната си принадлежност през лятото.

Първото от тях е шефовете на ПСЖ да завишат изискванията си към дадени футболисти, разполагащи с голяма свобода във всяко едно отношение.

Второто условие на Мбапе е именно той да бъде №1 в клуба. Той иска да е главно лице на проекта на ПСЖ, респективно и главна звезда на клуба от столицата на Франция.

Третото условие на нападателя е договорът му да бъде удължен до 2024 година. Уловката обаче е, че той настоява в него да бъде включена клауза, позволяваща му да напусне през лятото на 2023 година, ако пожелае, пише gol.bg

Последното условие на Мбапе, което може да се каже, че е и най-важно, е той да се превърне в най-скъпоплатения футболист в света.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК