Мъри Стоилов изригна срещу съдиите след Вечното дерби с ЦСКА

"Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, дори и да не беше играл", каза треньорът на "Левски"

18.04.2022 | 09:08 Редактор: Жаклина Иванова
Мъри Стоилов изригна срещу съдиите след Вечното дерби с ЦСКА

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов избухна срещу съдийството на Георги Кабаков след дербито между "червените" и "сините".

Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" завърши 0:0, но Илиян Стефанов получи жълт картон, който го оставя извън сметките на "сините" за реванша срещу "Лудогорец" от полуфиналите в турнира за Купата на България.

Той изригна заради декорирането с официално предупреждение на зимното попълнение на отбора, пише gol.bg.

"Резултатът е справедлив. Не стана най-добрият мач. Ние бяхме по-изчерпани след мача в Разград. И двата тима имаха шансове, но като динамика имаше повече напрежение и припряност, отколкото футбол", каза Мъри Стоилов.

"Знаех, че Илиян Стефанов ще получи картон, дори и да не беше играл. Всеки играч, който излезе за нас, е проблем. Нямаме дълбочина. Днес вкарахме двама бекове на крилата. Бързахме да извадим Уелтън да не го изгонят и него. Емоционално бяхме изчерпани. Можехме да играем по-добре, имахме инициативата през мача, но никой нямаше да заслужи победата", продължи той.

"Мисля, че можем да играем още по-добре. "Левски" гради отбор, който трябва да се подобрява. При нас също може да има катаклизми в игрови план. Опитваме се дори да доминираме срещу големите. Играем с двата най-силни играчи, така че може да се получат поражение. Вървим напред обаче", коментира специалистът.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК