Без победител в поредното скучно дерби между "Левски" и ЦСКА

Мачът завърши 0:0

17.04.2022 | 19:16 Редактор: Жаклина Иванова

Приключи поредното вечно дерби на българския футбол между ЦСКА и "Левски". Мачът завърши с резултат 0:0.

И в двата отбора имаше психическа и физическа умора от изминалите мачове за Купата на България, особено при "сините", които отбелязаха силен мач при гостуването си на "Лудогорец" в Разград.

При "червените" се отразиха и промените в клуба. Напускането на старши треньора Стойчо Младенов със сигурност до известна степен е оказало влияние и върху футболистите. Дебют начело на ЦСКА направи Алън Пардю, който временно замени Младенов.

Първото полувреме бе за "сините", а след почивката "армейците" се разиграха, но отново направиха фрапантни пропуски в края и изпуснаха победата.

В последната минута на добавеното време ЦСКА можеше да измъкне трите точки, но удар на Жеферсон с глава не намери рамката на вратата.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
ВАРНА
преди 2 години
Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ И Десет поредни мача В КОИТО Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО И НАРЕДЕНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ В МОМЕНТА! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички! Сигнализирай за неуместен коментар