Боб Аръм: Дилиън Уайт иска безумно много пари за мач с Фюри, той не е име в САЩ

Възможна е смяна на съперника за битката през март

29.12.2021 | 14:33 Редактор: Искра Ангелова
Боб Аръм: Дилиън Уайт иска безумно много пари за мач с Фюри, той не е име в САЩ

Промоутърът Боб Аръм обяви, че следващата битка на световния шампион по бокс в свръхтежка категория Тайсън Фюри може да е с Анди Руис. Мексиканецът може да замени Дилиън Уайт на ринга срещу "Циганския крал", ако мениджърите не стигнат до компромис при организизрането на двубоя. 

"Ако не можем да се договорим с Дилиън Уайт, ще изберем друг съперник. Анди Руис-младши е един от възможните варианти", заяви Аръм пред IFL TV.

През октомври Руис обяви, че иска да се бие с британската звезда. Тогава обаче никой не погледна насериозно на тази възможност. 

"Предложихме му сделка от 25% с гаранция. Но той каза, че иска над 10 милиона долара. Имаме гаранция от 5 и половина милиона и проценти и от шаба на Дилиън казаха: "Трябва да започнете от 10 милиона долара". Уайт иска безумно много пари.Той не е име в САЩ, а Фюри е известен, за това можем да направим битката в Англия, само и само да има битка, но спортните събития там са забранени може би до март", обясни причината за възможната смяна на съперника на Фюри Аръм, цитиран от "Труд".

"Ако не се споразумеем с Уайт, Фюри ще играе месец март 2022, но няма да е за защита на WBC и възможности за противници са Анди Руиз и Робърт Хелениус", добави той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК