БФС дава оценка на Ясен Петров до месец

Изпълкомът реши за новата структура

15.12.2021 | 18:23 Редактор: Елеонора Танева
БФС дава оценка на Ясен Петров до месец

На първото си редовно заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз прие проект на правилника за работа на ръководния орган на съюза, както и новото организационно структуриране на ИК.

Членовете на Изпълнителния комитет се запознаха с отчета на националния селекционер Ясен Петров за резултатите и извършената работа в периода януари-декември 2021 г., както и с целите за идната 2022 г. Те включват преследване на задължително първо място в групата от Лигата на нациите, продължаване на политиката за интеграция на перспективни млади футболисти и разширяване на скаутското звено към националните отбори.

На следващото заседание на ИК през януари 2022 г. членовете на ръководния орган на БФС ще дадат своята оценка за извършеното дотук от щаба на мъжкия национален отбор и ще вземат решение за продължаване на съвместната работа, информира gol.bg.

На днешното си заседание Изпълкомът одобри и новата административна структура на Българския футболен съюз. Тя е изработена според препоръките на УЕФА и в тон с политиката за модернизиране работата на всички европейски футболни федерации. В новата административна схема основна роля заема мениджър "Стратегическо управление". 

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК