Стойчо Младенов: Резултатите не отговарят на играта, отиваме да спечелим точки

"В Лигата на конференциите се представяме много силно във всички мачове", заяви той

24.11.2021 | 10:14 Редактор: Искра Ангелова

ЦСКА потегли към Норвегия за утрешния мач от Група С на Лига на конференциите срещу "Будьо/Глимт". Двубоят е от 22:00 ч., а треньорът на "червените" Стойчо Младенов се надява тимът му да спечели точки.

"Очакваме мач като всички останали. Нагласата е да отидем и да спечелим точки. Във всеки мач ЦСКА играе точно за това. Единствено Бисмарк е контузен. Хамза Чатакович се разболя и той, отиваме по-малко хора, но това не е от толкова голямо значение. Всичко, каквото сме говорили, си остава в съблекалнята. Нямам никакво намерение да изнасям информация", заяви той.

"Ние играем мач за мач. Стремим се във всеки мач да спечелим максимума. Понякога се получава, понякога - не. Но определено в Лигата на конференциите се представяме много силно във всички мачове. Резултатите са лоши, но играта е много добра. На практика резултатите не отговарят на играта. Предпочитам в тези два предстоящи мача да играем не толкова добре, но да вземем точки", допълни треньорът на "червените".

"Има голямо изравняване във възможностите на отборите у нас. Всеки може да вземе точки от всеки, ако се играе честно, естествено. Не сме единствената държава, в която кандидатите за първото място губят точки. Това е нещо нормално", завърши Младенов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК