Бисмарк Чарлс е аут за мачовете на ЦСКА с "Бодьо и "Лудогорец"

За последно той взе участие в официална среща преди точно три месеца

22.11.2021 | 13:09 Редактор: Искра Ангелова
Бисмарк Чарлс е аут за мачовете на ЦСКА с

Ганайският нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс продължава да е гонен от лош късмет. За последно той взе участие в официална среща преди точно три месеца - на 22 август, след което получи контузия в коляното, наложила и оперативна намеса. 

Възстановяването му продължи два месеца, а завръщането му на терена бе в контролата с "Литекс", провела се в паузата за мачове на националните отбори, припомня "Тема Спорт". 

Ганаецът се представи силно и отбеляза две попадения при победата с 4:1, записвайки 60 минути на сметката си. Очакванията бяха, че Канцлера ще попадне в групата за домакинството на "Арда" и ще запише първи официални минути от лятото насам. Това обаче не се случи, а след двубоя треньорът Стойчо Младенов обяви, че Чарлс е болен и няма да е на негово разположение 4-5 дни. 

Това означава, че ганаецът пропуска както гостуването на "Бодьо/Глимт" от Лигата на конференциите в четвъртък, така и това на "Лудогорец" в понеделник от 17:15 часа.

Както е известно, "армейците" ще пътуват директно от Норвегия за Варна, където ще проведат своя лагер преди мача в Разград. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК