Цунами пристигна в "Левски", Георги Миланов е аут до края на годината

Халфът се контузи по време на мача с "Ботев" (Вр)

23.11.2021 | 11:20 Редактор: Теодора Патронова
Цунами пристигна в

Новото бразилско попълнение на "Левски" Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами, пристигна тази сутрин в София. 25-годишният бранител ще премине медицинските прегледи и ще подпише с "Левски". 

Цунами трябваше да пристигне в България още вчера, но бе изпуснал полета Сао Пауло - Истанбул и поради тази причина се забави. 

"Левски" е гигантски клуб за България. Имам много положителна информация за отбора и за играчите в него. Знам, че някои от тях имат много опит. Предпочитаната от мен позиция е на ляв защитник, но нямам проблем да играя и на друг пост. Важното е да бъда полезен за отбора и да дам приноса си за доброто представяне на "Левски" в първенството. За моя бивш бразилски съотборник Велтон нямам сведение дали също ще дойде в "Левски", заяви Цунами на летище "София".

А звездата на "Левски" Георги Миланов е аут до края на годината. Халфът се контузи по време на равенството 0:0 с "Ботев" (Вр) на "Герена" беше сменен принудително в края на първото полувреме, пише gol.bg.

При единоборство в центъра на терена Миланов се опита да избегне падане върху шината със счупения си пръст и така се стигна до нараняването на крака му, което ще го извади от игра в оставащите до Нова година мачове.

Според предварителните прогнози Миланов се е разминал с тежка контузия. Той има хематом, който ще го извади от игра минимум за три седмици. Това означава, че футболист №1 на България за 2012 година ще пропусне всички мачове на "Левски" до края на сезона.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК