Трансферна бомба на "Герена": "Левски" добавя още един бразилец в редиците си?

Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов и асистентите му оглеждат петима играчи

20.11.2021 | 10:28 Редактор: Жаклина Иванова
Трансферна бомба на

"Левски" дебне за бразилец №3 в зимната си селекция. Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов и асистентите му оглеждаха петима играчи от Страната на кафето.

Двама от тях вече са уредени да подсилят тима от януари. Става дума за защитника Цунами и за централния нападател Велтон, когото в Бразилия наричат Чимбиня.

Първият вече е сигурен за "Левски", а вторият трябва да подпише в понеделник. Третото основно име в списъка е Марлон Дъглас де Салес Силва, пише "Мач Телеграф". Той е на 24 години и играе като крило. До момента футболистът игра за представителя на Серия С "Пайсанду".

Марлон има договор с този тим до края на настоящата година. Ако се стигне до трансфер през януари, "Левски" няма да плаща пари за правата му.

Кариерата на крилото, което може да играе и като лек нападател, стартира от тима на "Порто Бразилия". Той играе в този отбор от 2014 до 2016, а за този период записва 25 мача и вкарва 3 гола.

Следващият клуб на играча е "Фламенго Арсоверде". За него има 17 двубоя и 3 попадения. После Марлон минава последователно през отборите на "Спорт", "Сентрал" и "Оесте", за да премине накрая в "Пайсанду", пише gol.bg.

Очаква се до края на годината "Левски" да подпише договор с крилото, ако все пак на "Герена" са сигурни, че той ще помогне на тима и най-важно – клубът ще може да си позволи заплатата му.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК