"Левски" преговаря за нов партньорски договор

В момента шефовете на "сините" провеждат разговори с 8888.bg за контракт

29.10.2021 | 10:39 Редактор: Жаклина Иванова

Ръководството на "Левски" води преговори с още една букмейкърска компания за партньорски договор. В момента шефовете на "сините" провеждат разговори с 8888.bg за контракт, който да осигури свежи пари на "Герена", съобщава "Тема спорт".

Компанията постепенно навлиза в българския пазар и столичани смятат, че с този договор ще съумеят да помогнат и на букмейкърската къща да засили влиянието си.

Както е известно, Palms Bet се превърна в генерален спонсор на "Левски" по-рано през годината и букмейкърската компания започна сериозна работа за оздравяването на клуба. В момента тя има човек в Надзорния съвет в лицето на Венцислав Димитров и почти изцяло е заела функциите на администрацията в опит да подобри състоянието на маркетинга и мърчандайзинга на столичани, пише gol.bg.

"Левски" и компанията рестартираха кампанията за членските карти, които имат за цел феновете да подпомагат финансово клуба, а от своя страна, закупуването им ще носи допълнителни дивиденти на привържениците за различни партньори на сините, с които бяха подписани договори по-рано през годината.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК