Куман не знае къде се намира след поредния резил за "Барса": Доволен съм от играчите

Загубата с 0:3 от "Бенфика" сериозно разклати стола на нидерландеца

30.09.2021 | 10:31 Редактор: Жаклина Иванова
Куман не знае къде се намира след поредния резил за

Треньорът на "Барселона" Роналд Куман остана вцепенен от новото класическо поражение на отбора си в Шампионската лига. Докато боят от "Байерн" (Мюнхен) беше очакван, снощният резил срещу "Бенфика" с 0:3 сериозно разклати стола на нидерландеца.

"Много ми е трудно да приема този резултат. Не считам, че той отговаря на показаното. Да, получихме ранен гол, но стояхме добре на терена до второто попадение", започна Куман.

"Не искам да споря относно представянето на моя отбор. Няма смисъл да го сравняваме с "Барселона" от предишните години. Мога единствено да кажа какво мисля за своята работа в клуба - чувствам подкрепата на играчите и съм доволен от тяхното отношение", добави той, цитиран от gol.bg.

"Бенфика" беше силен физически и много бърз. Ние трябваше да се защитим доста по-добре при първия гол. Създадохме добри положения и можехме да променим хода на един мач. "Бенфика" обаче реализира голяма част от малкото си голови възможности, което направи разликата", каза наставникът на "Барселона".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК