Стойчо Младенов се извини заради снимка с обиден плакат към "Левски" (+СНИМКА)

Не съм знаел какво пише на плаката, никого не бих обидил умишлено, каза треньорът на ЦСКА

28.09.2021 | 15:05 Редактор: Елеонора Танева
Стойчо Младенов се извини заради снимка с обиден плакат към

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се извини на цялата футболна общественост заради кадър с него след мача ЦСКА – "Левски".

"Никога в моя живот не съм си позволявал да обиждам или унижавам някого. Или ако съм го направил, съм имал силата да се извиня. Длъжен съм да го направя и сега! В нито един момент не съм знаел какво пише на въпросния плакат. В минутите на радост и еуфория се снимах и поздравявах със стотици запалянковци на ЦСКА", пише в позицията на Младенов, публикувана в неговия личен сайт.

Той подчертава, че уважава всеки съперник и не би си позволил умишлено извършването на такава обида.

"С Наско Сираков сме били съотборници в националния отбор и до ден днешен имаме респект един към друг. Със Станимир Стоилов сме колеги и съперници, между които отношенията са прекрасни. Имам десетки приятели, които симпатизират на "Левски", но животът ни е събрал и няма да ни раздели.

Затова искам да кажа едно голямо "Извинявайте!" на всички за неволното ми участие в този кадър. Подчертавам – НЕВОЛНО! Празнувах с хилядите наши фенове победата на ЦСКА. Но никога не бих си позволил да съм неуважителен към "Левски" или който и да е съперник. Надявам се да бъда разбран", написа още Стойчо Младенов.

Снимки: lap.bg, Facebook/Barcelinyo Bulgaria

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК