"Пирин" ще сезират УЕФА заради мача с "Локо" София

Благоевградчани подадоха жалба срещу съдийството на мача

11.09.2021 | 11:50 Редактор: Десислава Атанасова

Пирин подаде жалба срещу съдийството на мача с Локомотив София, съобщиха от клуба. В нея са визирани главния съдия Георги Давидов и отговорникът за системата VAR Иво Андреев. 

От благоевградския тим се заканиха да сезират и УЕФА по случая.

"Смятаме съдийството на Давидов и решенията на Андреев за абсолютно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач.  Искахме да вярваме, че назначението на Давидов да ръководи мач между двата отбора след злополучния за него двубой през октомври миналата година, когато направи и невъзможното да "наклони везните" в полза на единия отбор (Локомотив (Сф) - Пирин 3:1 от 03.10.2020 и подадена жалба срещу съдийството) е случайно. Но уви, оказа се, че нищо случайно няма.  Той отново бе тук, за да екзекутира. Направи го с усмивка и огромно задоволство, както може да забележите на снимката по-горе. Отсъждайки дузпа фантом.  За поредната екзекуция (този път с усмивка) ФК "Пирин" ще сезира УЕФА", написаха от "Пирин" в официалния сайт на клуба. 

И се надяват на справедливост.

"Все още вярваме във Феърплея. Дано скоро отново да не станем свидетели на поредния епизод от криминалния сериал", съобщават още от тима.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК