Дамбраускас: Да не дълбаем в грешките, имаме добър шанс да продължим

"Трябва да сме по-подготвени и търпеливи", заяви наставникът на "Лудогорец"

04.08.2021 | 07:45 Редактор: Искра Ангелова
Дамбраускас: Да не дълбаем в грешките, имаме добър шанс да продължим

Наставникът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас говори след престижното реми 1:1 с "Олимпиакос" от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. "Орлите" изпуснаха гръцкия колос на негов терен, получавайки изравнителен гол в самия край.

"Имаме причини да сме разочаровани. Вярвам, че можехме да вземем победата днес. Може би нямахме късмет в някои моменти. Все пак добра работа от момчетата. Беше тактически мач, много емоционален. Беше важно да сме търпеливи, имаше много промени вътре в мача", каза специалистът.

"Трябва да анализираме, не може да дълбаем в грешките. Контролирахме мача, те имаха своите възможности. Използвахме добре пространствата, но днес не беше нашия мач. Вярвам, че може да си върнем загубеното тук. Трябва да помисля какво можем да променим за реванша. Ако използваме нашите шансове, мисля, че ще имаме добър шанс да продължим. Вярвам в нашия успех, днес беше рационален мач. Резултатът не е лош, играта може да се промени. Трябва да сме по-подготвени и търпеливи. Не е важно кой играе по-хубаво в тази част от сезона, а кой ще продължи напред", допълни той, цитиран от gol.bg.

"След мач не говоря много, защото футболистите трябва да осмислят случилото се. Утре ще започнем да анализираме какво можеше да направим по-добре. Мисля, че се справихме добре, но съперникът ни реагира. Започнаха да ни пресират по-високо, направихме някои промени. Имахме своите положения, подведе ни тяхното реализиране. Трябва ни малко повече късмет, но ако свършим работата си, късметът ще дойде", завърши Дамбраускас.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК