"Лудогорец" представи Шакил Пинас от Суринам

Националът е последното ново попълнение на "орлите"

01.07.2021 | 11:53 Редактор: Здравко Черкезов

"Лудогорец" представи последното ново попълнение - суринамския национал Шакил Пинас. Той получи фланелката с номер 6 от техническия директор Козмин Моци.

"Радвам се изключително много, че съм тук. Всичко започна преди година и половина, когато за първи път имахме контакт с "Лудогорец". Тогава дойде първата оферта към мен. В този момент обаче откупуването ми от бившия ми клуб бе трудно. След изтичането на договора имаше ново обаждане от "Лудогорец" и съм щастлив, че в крайна сметка дойдох тук", заяви Пинас.

"Знам какви са амбициите на отбора. Искам да постигна успехи с клуба. Искам да играя в Европейските клубни турнири с този отбор. Няколко пъти говорих с Серджио Падт и Елвис Ману, а преди това знам, че тук са играли Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, но с тях не съм говорил, тъй като исках всичко да е официално преди да говоря с тях“, допълни още бранителят.

Техническият директор на "Лудогорец" Козмин Моци коментира лятната селекция на отбора по време на представянето на най-новото попълнение в отбора Шакил Пинас.
 
"Няма да дойдат още много футболисти. Вече имаме 25-26 играчи. Ако се стигне до консенсус с някои добри футболисти, може би ще вземем още един или двама нови до края на трансферния прозорец. Но аз мисля, че имаме много футболисти, всички са добри и ще разчитаме на всеки от тях", обясни бившият защитник.

Снимка: "Лудогорец"

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК