"Лудогорец" се прицели във френски вратар

Това е стражът на френския "Валансиен" Жером Приор

04.05.2021 | 09:27 Редактор: Искра Ангелова

Вратарят на френския "Валансиен" Жером Приоре обект на интерес от страна на "Лудогорец", твърдят местни издания, цитирани от "Тема спорт".

Стражът на тима е отстранен от групата от няколко седмици и по всичко личи, че няма да поднови договора си с клуба. Преди това 25-годишният страж е бил несменяем титуляр в състава, който се намира на 8-ата позиция във френската Лига 2.

Договорът на родения в Тулон вратар е до юни 2021 година и след това той става свободен агент. Приор обаче може още отсега да преговаря с всеки клуб, който проявява интерес към него и да подпише предварителен контракт.

"Лудогорец" обаче не е единственият клуб, който се интересува от този футболист. Той е следен и от клубове от Англия, както и от Лига 1 на Франция. Евентуален негов трансфер на Острова обаче е малко вероятен поради административни проблеми.

До трансфер на Приор на "Хювефарма Арена" може да се стигне само ако разградчани не успеят да откупят Кристиян Кахлина от хърватския "Горица". В момента той е при "зелените" под наем до края на сезона. През лятото като свободен агент при "орлите" ще пристигне и Серджио Падт от Грьонинген.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК