След загубата от Джошуа: Анди Руис изпаднал в депресия и станал 140 кг.

"Готов съм за следващия си мач и го чакам с нетърпение", каза мексиканецът

31.03.2021 | 18:02 Редактор: Искра Ангелова
След загубата от Джошуа: Анди Руис изпаднал в депресия и станал 140 кг.

Анди Руис-младши разкри, че след загубата от Антъни Джошуа в края на 2019 година е изпаднал в депресия и е качил сериозно тегло, достигайки 140 килограма. Американският боксьор от мексикански произход изненадващо нанесе първа загуба в кариерата на Джошуа през юни 2019 с нокаут, който го направи световен шампион в тежка категория. В този мач Руис тежеше 121 килограма, а за реванша в Саудитска Арабия шест месеца по-късно той бе качил 7 кила.

"През последните месеци свалих около 20 килограма. След загубата в Саудитска Арабия качих до 140. Бях депресиран, бях ядосан на себе си, защото знам, че трябваше да тренирам. Знам, че трябваше да се представя по-добре в този мач. Но никога не е късно, сега е моментът да видите новия и истински Анди Руис", сподели боксьорът, който на 1 май ще се изправи срещу Крис Ареола в Карсън, Калифорния, цитиран от БГНЕС.

"Притежавах всичко, имах поясите, бях на върха на света, но приех това за даденост. Сега съм готов да си върна титлите. Всичката здрава работа, която полагам, ще се отплати. Всички ще видят разликата. Готов съм за следващия си мач и го чакам с нетърпение. Ще докажа на всички, че грешат за мен. Това е целта ми", допълни Руис.

"Ареола не е лесен съперник. Той е мексикански воин, също като мен, който обича да хвърля бомби. Не се предава преди края. Така че аз трябва да бъда в топ форма. Можете да очаквате фойерверки", коментира следващия си съперник Руис.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК