К-1 легендата Петер Артс ексклузивно пред BOEC.BG – тази неделя по Bulgaria ON AIR

На 31 януари очаквайте разширен репортаж от първия мастърклас с кикбокс величието в София

29.01.2021 | 17:39 Редактор: Юлия Христова
К-1 легендата Петер Артс ексклузивно пред BOEC.BG – тази неделя по Bulgaria ON AIR

Легендарна среща с едно от най-големите величия в световния кикбокс е подготвил тази неделя екипът на предаването BOEC.BG по Bulgaria ON AIR. В студиото на единственото бойно шоу в България ще влезе трикратният шампион на най-силната кикбокс верига в историята K-1 - Петер Артс.

В специално интервю пред спортния журналист Борис Тонев от BOEC.BG Артс ще разкрие на зрителите повече за опита си на световната бойна сцена, работата му с българските бойци и участието му като инструктор в тренировъчните лагери на  Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Именно защото беше начело на такъв по покана на председателя на лигата и на Националната асоциация на бойните спортове шихан Иво Каменов, Артс пристигна в България миналата седмица.

"Винаги е удоволствие да идвам в България и да участвам в спортните събития на лигата. Бойците са на много добро ниво, а организацията винаги е безупречна“, каза Петер Артс.

В спортния лагер, който се проведе на 22, 23 и 24 януари в "Арена Армеец“ участва карате и кикбокс елитът на страната.  BOEC.BG отрази отблизо всички практики и вълнуващи моменти от него, които ще излъчи в разширен репортаж тази неделя от 19:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК