Кикбокс легендата и рефер на SENSHI Семи Шилт подновява онлайн тренировките си

Първата онлайн тренировка започва днес в 20:00 часа българско време

17.12.2020 | 16:35 Редактор: Юлия Христова
Кикбокс легендата и рефер на SENSHI Семи Шилт подновява онлайн тренировките си

След като през пролетта легендата в кикбокса, четирикратният шампион на сериите К-1 Гран При Семи Шилт, проведе заедно със SENSHI серия онлайн тренировки със стотици състезатели от цял свят, сега нидерландското величие отново ще зарадва всички спортисти в локдаун.

На 17 декември Семи Шилт ще проведе първата от новата си серия онлайн тренировки. Тя ще започне от 19:00 ч. нидерландско време /20:00 ч. българско/ в платформата Zoom. Желаещите да се включат трябва да заплатят символична сума и да се регистрират предварително ТУК.

Семи Шилт е едно от най-големите имена в кикбокса и бойните спортове в света . Той е сред най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 и единственият носител на три поредни титли в тежка категория. Носител е на черен колан в ашихара карате и в кариерата си многократно е надделявал над най-добрите в света. Участвал е в ММА двубои в шампионатите на "Pride“ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на международната бойна галавечер SENSHI.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК