Нокаутиран? Посрещнаха Кубрат като герой, Андреа го защити

"Падам и ставам, няма проблем, обичам да съм виновен", сподели Кобрата

15.12.2020 | 14:30 Редактор: Тодор Петров

Кубрат Пулев беше посрещнат като победител при завръщането си в България след двубоя срещу Антъни Джошуа за 4 от петте световни титли по бокс в тежка категория. 

Въпреки че беше нокаутиран в деветия рунд в Лондон, на родна земя Кобрата беше приветстват с гайди и аплодисменти.

Аз все едно съм победил, имам чувство, че съм победил, бяха първите думи на Пулев при завръщането му в София 

С него се прибра и брат му Тервел. 

"Той се би лъвски. Доказа се даже, че той е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове, имаше моменти, в които така силно го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран. Три пъти вече е претендент за световната титла, гордея се с него", коментира приятелката на Кобрата - певицата Андреа.

"Падам и ставам, няма проблеми. Здрава българска глава. Аз съм такъв човек, че докато мърдам, се надявам", сподели Кубрат на летището.

Българинът обясни и за ситуацията на кантара преди мача, широко коментирана по света и у нас заради предизвикателното му поведение към Джошуа. Категоричен е, че не е казал лоша дума за съперника си. 

"Аз не съм казал нито една лоша дума, нито съм го ударил, нито съм го бутал. Той ме докосваше, казах му: Не ме докосвай, не ме пипай, не обичам да ме пипат. Приемаме, че аз съм виновен, обичам да съм виновен, кефи ме. Това е бокс тежка категория и съжалявам, че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални в бокса", каза още Кобрата.

Въпреки тежките удари, които понесе в "Уембли Арена", Кубрат Пулев е здрав и готов за реванш, ако Антъни Джошуа му го даде.

Вижте повече в репортажа на Десислава Джерманска и Камелия Стоянова.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
гонг
преди 3 години
По голям ***от този рядко се среща! Бягаше по ринга като Чарли Чаплин, лежеше като на плажа и пак голямата *** уста! Много ***и нагъл! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
"Доказа се даже, че той е по-добрият от двамата..." - как се доказа бре буля...като Джошуа го нокаутира ли...ха,ха Сигнализирай за неуместен коментар