ЦСКА: Налице е безцеремонен опит за посегателство върху емблемата

"Опитът за грубо погазване на всякакви законови няма да ви изненада", пишат от клуба

18.09.2020 | 18:53 Редактор: Искра Ангелова
ЦСКА: Налице е безцеремонен опит за посегателство върху емблемата

ЦСКА публика официална позиция до феновете и футболната общественост, съобщавайки за "безцеремонен опит за посегателство върху емблемата" на клуба.

Ето и цялото съобщение на "червените":

Информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно - на стадион "Българска армия", греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти.

Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да ви изненада. Няма да ви изненада и откъде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност.

Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка.

Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка.

Снимка: CSKA.BG

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК