"Манчестър Юнайтед" срещу "Уест Хем" - три топ футболни прогнози

Мачът на "Олд Трафорд" е от голямо значение за домакините

22.07.2020 | 14:16 Редактор: Тодор Петров

В сряда вечер отборът на "Манчестър Юнайтед" посреща "Уест Хем" в двубой от 37-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят на „Олд Трафорд“ е от голямо значение за домакините, които имат шанс да се установят в топ 4 на класирането. Водещите футболни прогнози за днес ще бъдат за победа на тима на Оле Гунар Солскяер. Дали обаче бившият мениджър на "Манчестър Юнайтед" – Дейвид Мойс, няма да спъне плановете на домакините за позиция в топ 4 на Висшата лига?

"Манчестър Юнайтед" допусна неприятна загуба с 1:3 от "Челси" през уикенда, като по този начин не успя да се класира на финала на „ФА Къп“. Оле Гунар Солскяер даде почивка на някои основни играчи и сам призна, че съставът му не е бил на висота в сблъсъка със „сините“. Голямата цел на "Манчестър Юнайтед" е да се класира в топ 4 на „Премиър Лийг“ и да си спечели квота за Шампионска лига. Затова предстоящият мач с "Уест Хем" е толкова важен. В момента домакините имат 62 точки и са на 5-ото място в таблицата, но със същия актив е и отборът на "Лестър", който вече изигра мача си в този кръг и загуби на стадиона на "Тотнъм".

Предстоящият опонент на „червените дяволи“ - "Уест Хем", направи голяма крачка към спасението, след като надви "Уотфорд" с 3:1 преди няколко дни. На практика отборът няма как да изпадне, тъй като е на 6 точки пред 18-ия "Астън Вила", който надали ще спечели и двата си мача до края на сезона. Воденият от Дейвид Мойс отбор вкара 7 гола в изминалите си два двубоя, тъй като освен срещу Уотфорд, записа успех и срещу Норич с 4:0 като гост.

Ето и нашите три топ предложения за футболни прогнози за срещата между "Ман Юнайтед" и "Уест Хем"

"Манчестър Юнайтед" да вкара в първото полувреме

Наставникът на домакините Оле Гунар Солскяер даде почивка на Пол Погба, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд в мача с "Челси". Очаква се и тримата да се завърнат в титулярния състав в двубоя с "Уест Хем". "Манчестър Юнайтед" ще се стреми да започне силно двубоя с „чуковете“ и да вкара гол още до почивката. Нападението на тима е в страхотна форма във Висшата лига. Юнайтед вкара 10 гола в последните си 3 домакинства в шампионата, така че най-вероятно ще намери мрежата още до почивката срещу лондончани. Коефициентът за тази опция не е много висок, като е около 1.40.

Над 2.5 гола в срещата

Четири от последните пет домакински срещи на "Манчестър Юнайтед" предложиха над 2.5 гола. Това е добра прогноза за предстоящия мач, тъй като и "Уест Хем" е резултатен в последно време. Отборът вкара 2 или повече гола в 4 от изминалите си 5 двубоя в лигата. "Чуковете" са опасен отбор в предни позиции, но също така имат слабости в защита. Те са допуснали средно по 1.56 гола на мач на чужд терен. От друга страна, "Ман Юнайтед" е вкарал средно по 2.17 гола у дома във Висшата лига и би трябвало да видим доста попадения в предстоящия двубой между „червените дяволи“ и „чуковете“.

Може да се прогнозират голове в двете врати

Третата ни топ футболна прогноза за мача е Гол/Гол. "Манчестър Юнайтед" определено има проблеми в защита, след като допусна 2 гола от Саутхемптън и 3 гола от Челси в два от последните си три мача. Микел Антонио от "Уест Хем" пък се намира в страхотна форма и има пет попадения в изминалите две срещи на отбора. "Уест Хем" имат доста добри играчи в нападение и са способни да вкарат гол на "Ман Юнайтед", който от своя страна надали ще пропусне да намери мрежата на „Олд Трафорд“.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК