Шеста онлайн тренировка със Семи Шилт и SENSHI – на 16 май от 18 часа

Участието в тренировката е безплатно

15.05.2020 | 14:20 Редактор: Искра Ангелова
Шеста онлайн тренировка със Семи Шилт и SENSHI – на 16 май от 18 часа

За шеста поредна събота кикбокс величието Семи Шилт ще проведе специална онлайн тренировка за SENSHI, в която ще могат да се включат както професионални спортисти, така и любители на бойните спортове, които искат да се докоснат до кикбокс величието, макар и на този етап виртуално.

В събота (16 май) точно в 18 часа нидерланската легенда на Сериите К-1 Гран ще "влезе в домовете" на всички, които искат да тренират с него. Участието в тренировката е безплатно, а всеки който иска да се включи, може да го направи като се регистрира предварително в Zoom и въведе специална парола за вход в класа. Паролата може да откриете в социалните канали на SENSHI във Facebook и Instagram. 

Бойците, които участваха в предишните тренировки със Семи Шилт и вече имат регистрация, ще получат писмо на своите електронни пощи, с което ще могат директно да се включат.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Светвните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК