Онлайн тренировка по кикбокс с К-1 легендата Семи Шилт и SENSHI - днес от 18 часа

Шанс да тренират с нидерландското величие ще имат само първите 100 регистрирали се

02.05.2020 | 09:40 Редактор: Ивет Арабова

За четвърта поредна събота веригата SENSHI ще даде възможност на феновете на бойните спортове да се докоснат, макар и виртуално, до кикбокс легендата и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Днес – 2 май, точно в 18 часа, ще започне новата онлайн тренировка с нидерландското величие.

Това е четвъртата онлайн тренировка, която известният боец води, а благодарение на SENSHI възможност да се включат в нея имат и българските състезатели и фенове. Инициативата се организира като част от призивите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited - да останем у дома и да тренираме дистанционно. 

Всеки, който още не е участвал в тренировките, може да го направи напълно безплатно като изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6a

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат възможност да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 души, които се регистрират.

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК