SENSHI предлага втори майсторски клас с кикбокс легендата Семи Шилт

Тренировката ще се проведе в събота, 18 април, от 18:00 часа

17.04.2020 | 10:32 Редактор: Ралица Братанова
SENSHI предлага втори майсторски клас с кикбокс легендата Семи Шилт

За втора поредна събота феновете на бойните спортове ще имат възможност да се включат в майсторски клас, ръководен от кикбокс величието и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт.

Втората онлайн тренировка с нидерландската кикбокс легенда ще се проведе в събота – на 18 април, от 18 часа българско време.

Всеки, който иска да се включи в майсторския клас, трябва да изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк:
 https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6afbclid=IwAR2ZgBBcJmDEh9W3wmQQzUY5w8FB0J6dW9cCxtfzkFAGq5KTmjlAqAkTygo 

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката, с който ще могат да се включат през приложението 30 минути преди да нейния старт. 

Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 регистрирали се. Първото специално онлайн издание с нидерландската легенда се проведе миналата събота (11 април) и беше посрещнато с много ентусиазъм и отлични отзиви.  

Инициатавата на SENSHI и четирикратния шампион на Сериите К-1 Гран при Семи Шилт е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК