fallback

Степан Хиндлиян: Случилото се е гавра и унижение за "Левски"

Павел Колев коментира, че няма промяна на собствеността на клуба

13.05.2020 | 19:26 Автор: Ивет Арабова

След като Борисов отказа акциите и след SMS от Божков, журналистът Сашо Диков ги занесе на Герена. "Сашо, щом Борисов не иска, да ги оставим на "Левски" и той да се оправя после, нали е най-големият фен". Това е SMS, който получих от Васил Божков", обясни Сашо Диков.

Акциите бяха приети и заключени в касата на клуба от изпълнителния директор Павел Колев, който коментира, че промяна в собствеността на отбора няма. "Това, което знам от гледна точка на дружеството е, че докато няма вписване в книгата на собствениците - смяна на собствеността няма", посочи изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев.

А феновете пожелаха, те да поемат мажоритарния дял ценни книжа и управлението на клуба. "Това, което се случи, е гавра и унижение за клуба. "Левски" отдавна е заложник на икономически и политически интереси, това днес беше доказано. "Левски" има един път оттук нататък според мен и то е под някаква форма тези акции да бъдат предадени на клуб, да се свика общо събрание. Колкото и да е гнусно всичко това, което се случва в днешния ден, то може да се окаже и пътят към късането на клуба в зависимостите, в които е попаднал", коментира председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян. 

Служители, футболисти и треньори на Герена не са взимали заплати от два месеца. Според Павел Колев, ако не се намери решение на проблема до няколко дни, нещата ще излязат извън контрол.

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback