Две български фирми искат да спонсорират "Левски"

Засега няма футболисти, които са изразили желание да напуснат "Герена", обяви Павел Колев

13.05.2020 | 14:01 Редактор: Тодор Петров

Тази сутрин "Левски" е получил две предложения от фирми, които да станат спонсори на клуба. Това разкри изпълнителният директор на клуба Павел Колев. Той обаче още не ги е разгледал заради драмите с акциите от тази сутрин.  

"Само тази сутрин получих две нови предложения за спонсори, но още не съм имал време да ги разгледам. За това не мога да коментирам. Мисля, че и двете са  български, едната е голяма. От доста време водим разговори и с чуждестранна фирма. Чакаме проверка за почтеност, за да знаем дали можем да продължим тези разговори. "Левски" не може да се идентифицира с офшорни компании", каза Колев.

Тити Папазов продължава да е готов да вземе акциите и засега няма футболисти, които са изразили желание да напуснат "Герена" заради финансовата криза. 

Цял ден продължиха неочаквани ходове с акциите на "Левски". Първо сутринта Васил Божков ги изпрати по Сашо Диков на премиера Бойко Борисов в Министерския съвет. Той обаче отказа да ги вземе. 

След това Диков ги занесе на изпълнителния директор на сините Павел Колев на Герена. Акциите са в касата на клуба, но той не може да разполага с тях, а формалният собственик засега остава същият - Георги Попов, обясни Колев.

"До броени дни трябва да се разплатим (б.р. - до 20 май). Сега няма как да сторим това. Надеждата е във феновете, въпреки че изглежда малко цинично, предвид състоянието в държавата заради финансовата криза. Съдя и по себе си, по моето състояния", добави Колев, цитиран от gol.bg.

По думите му отборът е готов да започне тренировки, но се изчакват резултатите от PCR тестовете. Заниманията ще продължат да бъдат водени от Петър Хубчев. Колев каза още, че желанието на "Левски" е сезонът да се поднови на 12 юни. 

"Полуфиналите за Купата на България искаме да се изиграят в два мача, както по регламент", уточни той.

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Какъв ще е този НАЙ-български отбор с чуждестранен собственик....???Нека Тити Папазов да ги вземе.....на него му имам доверие....човек който има сълзи и за добро, и за лошо все още има нещо човешко в себе си. Сигнализирай за неуместен коментар