Крушчич: Къде сме се запушили? Головете ще дойдат

Занев и Албентоса пропускат мача на ЦСКА срещу "Ботев"

21.02.2020 | 14:57 Редактор: Тодор Петров
Крушчич: Къде сме се запушили? Головете ще дойдат

Целта ни утре е да победим, но "Ботев" е силен отбор и заслужава нашето уважение, заяви старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич преди двубоя от 22-ия кръг на първенството. 

Наставникът разкри, че Занев и Албентоса пропускат мача и е въпрос на време отборът да започне да вкарва голове. Националът Кристиян Малинов пък обяви, че ЦСКА още не се е отказал да гони титлата.

"Предстои ни още един труден мач. Ботев заслужава нашето уважение, имат опитни футболисти, треньорът им е опитен. Ние обаче сме съсредоточени върху нашата игра", коментира Крушчич, цитиран от Gol.bg.

ЦСКА вече изостава на 11 точки от лидера Лудогорец", но все още е близо до второто и третото място. "Локомотив "(Пловдив) е само с две точки напред, а ""Левски - с четири. 

Армейците” ще се надяват и нападателите на тима да се разпишат, след като в подготовката тима не отбеляза нито един гол, а не успя да го стори и в дербито с "Левски" 15 февруари.

"Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Преди това имахме равенства 0:0 срещу "Арда" и "Лудогорец", но вкарахме 4 гола срещу "Дунав". Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е”, каза още Крушчич. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК