Bang&Olufsen представи новите си безжични слушалки Beoplay H4

Моделът вече е наличен и в шоурума в София

27.02.2017 | 12:40 Редактор: Мария Аладжова
Bang&Olufsen представи новите си безжични слушалки Beoplay H4

Bang&Olufsen може да се похвали с още една иновация в продуктовия си каталог – безжичните слушалки Beoplay H4. Те са леки, практични, а дизайнът им е съобразен с типичния изчистен скандинавски минималистичен стил, който датската марка обожава. С 40 mm говорители и плътни възглавнички на слушалките, Beoplay H4 гарантира перфектен звук, с който да се откъснете от сивото ежедневие и да се потопите в красивите звуци на любимата си песен.

Както винаги моделът е създаден с изключително внимание към детайлите. Конструкцията на слушалките е изработена от щампован, полиран и анодизиран алуминий, стомана и агнешка кожа. 
“Философията на B&O PLAY се корени в това да предоставя автентичен звук, при който всяка част от мелодията да се чува ясно, а слушането на музика да се превърне в преживяване за всички сетива. Предизвикателството пред нас беше да пренесем тази философия и чрез всеки отделен елемент от дизайна”, обясни дизайнерът на модела Якоб Вагнер. 

Батерията на Beoplay H4 издържа 19 часа само с едно зареждане, като има възможност слушалките и източникът на музика да се свържат с кабел. Лесно може да персонализирате музикалните си предпочитания, благодарение на приложението Beoplay Аpp, което се поддържа от Android, Iphone и Apple Watch. 

Управлението на музиката пък е изключително лесно и удобно. Върху слушалките е разположен сензорен интерфейс с три бутона – за регулиране на музиката, за пускане и паузиране на песни и за приемане на обаждания.

Beoplay H4 е поредното иновативно допълнение към серията B&O PLAY. Моделът беше представен официално на 16 февруари тази година и вече e наличен и у нас. Слушалките H4 струват 599 лв. и могат да бъдат намерени в шоурума на Bang&Olufsen на ул. „Оборище“ №10 в София.