Виктория Миткова с награда за телевизионен мениджмънт

Изп. директор на Медийна група Bulgaria ON AIR бе отличена за цялостна дейност в сектор медии и насърчаване на позициите на жените в бизнеса и обществото

09.04.2015 | 13:01 Редактор: Доника Ризова
Виктория Миткова с награда за телевизионен мениджмънт

Годишните награди на списание Business Lady бяха връчени за четвърти път на 8 април 2015 на изявени мениджъри в секторите банково и застрахователно дело, образование, медицина, медии и други.

Наградите са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на жените в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

„Виктория Миткова е мениджър с визия и подкрепя добрите инициативи и отговорните компании. Застава и зад редица благотворителни кампании и се ангажира с обществено значими каузи .“ обосноваха решението си организаторите на церемонията.

"За своите над 15 години в медиите Виктория Миткова успя да изгради успешен модел за национална бизнес телевизия, радио верига, списания с над един милион читателска аудитория годишно и интернет сайтове, които обхващат теми от всички сфери на живота ни.", допълниха организаторите.

Виктория Миткова е изпълнителен директор на медийна група Bulgaria ON AIR.

Ръководи една от най-бързо развиващите се медийни групи в България, която работи от 2013 в сътрудничество със световния медиен гигант Bloomberg TV.

„Нашата аудитория са активните хора, мениджърите, собствениците на малък и среден бизнес, служителите в компании, данъкоплатците, клиентите, експертите на фондовия пазар, студентите по икономика и бизнес администрация, с две думи – хората, които държат съдбата си в своите ръце и добавят стойност за развитието на България," казва Виктория Миткова.

Многобройните награди за медийната група я правят уверена, че с екипна работа и много труд човек може да успее в родината си, допълва тя.

Виктория Миткова е магистър по право.

Член на Управителния съвет на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори за трети пореден мандат.

Като управител на агенцията Brand new ideas Виктория Миткова е и член на Асоциацията на комуникационните агенции.

Ръководената от нея медийна група Bulgaria ON AIR е член на Глобалния договор на ООН/UN Global Compact и подкрепя редица каузи в подкрепа на устойчивото развитие.

Телевизия Bulgaria ON AIR излъчва 24/7 в България, по кабел, сателит и ефирно /мултиплекс/ от 2011г.

Част от телевизионната програма - новини и предавания - се излъчват ежедневно в реално време и по радио Bulgaria ON AIR.

Сайтът на Bulgaria ON AIR - bgonair.bg - излъчва /стрийм/ телевизионната програма.

На bgonair.bg ще намерите и видеозаписи на всички предавания, снимки, както и новини от България и света, технологии, спорт, коментари и анализи от Bloomberg TV и независими мнения в Блог.

Сайтовете от групата на Investor са част от медийна група Bulgaria ON AIR.

Списание Bulgaria ON AIR може да четете тук.