Екипът на „България сутрин“ получи признание от Коалицията за живот без тютюнев дим

Наградиха Мария Константинова и Виктор Дремсизов за отразяване и известяване на обществото за вредите от тютюневи изделия

26.03.2024 | 16:08
Екипът на „България сутрин“ получи признание от Коалицията за живот без тютюнев дим

Водещите на сутрешния блок „България сутрин“ Мария Константинова и Виктор Дремсизов получиха признателност от Коалицията за живот без тютюнев дим за отразяване и известяване на обществото за вредите от тютюневи изделия. Гост в студиото беше д-р Гергана Гешанова, която лично връчи картина и плакет на екипа на Bulgaria ON AIR.

Замърсяването на околната среда, изсичането на 600 милиона дървета и литрите вода, необходими за отглеждането на тютюн, бяха сред основните теми, към които д-р Гешанова насочи вниманието на зрителите. Целият разговор и коментарите на специалиста могат отново да бъдат прегледани в сайта на политематичната телевизия – bgonair.bg.

SB

През годините екипът на „България сутрин“ активно насочва вниманието на зрителите към темата за вредите от тютюнопушенето, като допълнително изследва как влияе на човешкото здраве и на околната среда. Продуцентите и водещите следят стриктно регулациите и мерките които държавата трябва да предприеме.

nagrada

Водещите Мария Константинова и Виктор Дремсизов изгряват в ефира на Bulgaria ON AIR точно в 9:30 часа, като запознават зрителите с най-актуалните и любопитни новини, коментари и анализи от страната и света чак до 11:30 часа.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Валери Тодоров
преди 1 месец