„Чувство за хумор" – от 23 май в „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте хумористичната видео поредица от 23 май всеки делничен ден

20.05.2022 | 15:26
„Чувство за хумор

Още повече усмивки и положително настроение е подготвил сутрешният блок на Bulgaria ON AIR. От 23 май зрителите на националната политематична телевизия ще се събуждат както с нужната информация за деня и коментари по актуалните теми от обществения и политически живот, така и със свежа доза хумор, благодарение на новата видео поредица „Чувство за хумор“, която ще започне да се излъчва от понеделник, всеки делничен ден, в „България сутрин“.

Забавната и неподправена поредица „Чувство за хумор“ ще срещне зрителите със завладяващи истории от 20 популярни личности, посветени на Музея на хумора и сатирата в Габрово. Тя е и част от тазгодишното 25-о издание на Габровското биенале. „Видео ваксините“ против лошо настроение ще представят едни от най-забележителните, уникални и талантливи актьори, режисьори, опитни журналисти и водещи, гениални музиканти и бележити интелектуалци, които разкриват пред обектива на камерата своята хумористична страна.

Чувство за хумор“ събира актьори, артисти, музиканти, общественици, които разказват различни спомени от Габрово. Като например за жестокия студ в театъра от 90-те години. Геро и Любо Нейков си спомнят как след спектакъла не се чуват аплодисменти, защото хората са с ръкавици. Своите истории споделят също Дони и Мария Силвестър", сподели в ефира на „България сутрин“ авторът на поредицата Даниел Ненчев. Проектът е продуциран от Плакат Комбинат ЕООД и Музей на хумора и сатирата в град Габрово.

Великата сатирична актриса Стоянка Мутафова приживе казваше „Дай ми на мен да съм стихийно бедствие и ми гледай сеира“. Хуморът и самоиронията бяха в кръвта ѝ. Тя живееше, за да забавлява публиката и да я разсмива. Това е и целта на „Чувство за хумор".

Не пропускайте сатиричната видео поредица „Чувство за хумор“ от 23 май, понеделник, в „България сутрин“ само по Bulgaria ON AIR.