Много музика и вълнуващи емоции с великденската празнична програма на Bulgaria ON AIR

За християнските празници националната телевизия ще предложи богата палитра от завладяващи концерти на български и световни изпълнители

13.04.2022 | 10:18
Много музика и вълнуващи емоции с великденската празнична програма на Bulgaria ON AIR

За предстоящите великденски празници националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, която вече е с нов още по-модерен облик и в HD качество, ще предложи на зрителите си специална програма, наситена с много забавление, интересни филми и любопитни факти за християнските традиции и обичаи.

Велика събота ще започне с вдъхновяващ документален филм за волята да побеждаваш и за непоколебимия и непреклонен спортен дух на първата българска световна рекордьорка Йорданка Благоева. Документалният филм за нея „Отвъд скока“ Bulgaria ON AIR ще излъчи на 23 април от 09:00 часа.

Празничната вечер ще продължи с много музика. От 20:30 часа зрителите могат да се насладят на един от емблематичните концерти на Веселин Маринов, който той организира по повод 35-тата си годишнина на сцена, а от 22:45 часа тържественото настроение в ефира на националната телевизия ще продължи и с концерт на Графа от „Арена Армеец“.

На 24 април, навръх Великден, музикалните ритми по Bulgaria ON AIR ще започнат още от обяд, когато и много хора се събират с най-близките си, за да отбележат съкровения християнски празник. От 12:15 часа зрителите ще могат да се насладят на хитовите парчета на Мери Бойс Бенд и концерта им Live in Bansko, а вечерта ще бъде запазена за Ирина Флорин и нейният емблематичен любовен концерт.

Веднага след качествената българска музика, Bulgaria ON AIR е подготвила в празничната си програма и неостаряващи световни музикални класики. От 21:30 часа националната телевизия ще излъчи концерт на британско-американска рок група Форинър, с която да направи великденския ден още по-запомнящ се.

Празничната програма на Bulgaria ON AIR ще бъде допълнена и от много специални теми и гости в актуалните предавания на телевизията, които ще разкажат повече за традициите и обичаите, които съпътстват Великден, а филмите и сериалите, които е подготвила Bulgaria ON AIR ще допълнят приятното изживяване за зрителите пред телевизорите.