Премиерно за България: Завоеванията на великия конкистадор Ернан Кортес в нов сериал по Bulgaria ON AIR от 5 ноември

Сериалът „Ернан“ е базиран на реални събития от живота на испанския завоевател, който променя хода на историята завинаги

02.11.2021 | 14:15
Премиерно за България: Завоеванията на великия конкистадор Ернан Кортес в нов сериал по Bulgaria ON AIR от 5 ноември

Възможно ли е смел конкистадор, разполагащ само с няколкостотин войници, да завладее империя, която е на върха на своята слава? Отговорите на този въпрос идват с премиерния за България исторически сериал „Ернан“, който стартира в ефира на Bulgaria ON AIR на 5 ноември, от 20:30 часа, и ще се излъчва всяка делнична вечер.

Драматичната поредица от осем епизода ще завладее зрителите, като ги потопи в спиращата дъха история за храбростта и силата на конкистадора Ернан Кортес, който през 1521 г. успява да завладее империята на ацтеките и покорява Мексико, а тази победа допринася значително за установяването на испанска колония по тези земи. Базиран на действителни събития, сериалът проследява ключовите исторически моменти от ожесточените битки и военните постижения на великия конкистадор.

Кървавите атаки се водят и печелят, съюзите се разпадат, а военните завоевания водят до създаването на огромен нов свят, който за пръв път свързва две цивилизации, завинаги променяйки хода на историята.

Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история за завоеванията и кървавите битки на конкистадора Ернан Кортес и поверената му армия – в премиерния за България сериал „Ернан“, от 5 ноември, в 20:30 часа, всяка делнична вечер, по Bulgaria ON AIR.